Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2010 15:25 - Цветанов в Акция!
Автор: yankov Категория: Забавление   
Прочетен: 296 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.09.2010 17:06


Настъпило планираното време и вътрешният министър Цветанов потеглил на поредната полицейска акция. Отново щели да хващат големи престъпници и да ги вкарват в ареста. Името на акцията пак било цветисто и показателно. Названието гласяло - "Некадърниците"!

Спотаили се Цветанов и антимафиотите в закътаните ъгли на наблюдавания периметър и зачакали организираната престъпна група да се събере. Чааааакали, чааааакали, чааааакали... Минало доста време, но... Нищо! Тъкмо вътрешният министър и службите му да решат, че донесението на информаторите е фалшиво и да преустановят акцията - от далечината към наблюдаваната зона се насочила скъпа, луксозна лимузина. После втора, трета, четвърта и накрая - пета!

Страшилищата за престъпността веднага се върнали по постовете си и се взряли внимателно и задълбочено в ситуацията. Колите били лъскави, скъпи, луксозни. Явно, организирана е среща на големи бандити! Когато всичко било готово и настъпил най-подходящият за атаката момент, Цветанов и подчинените му се втурнали с перфектно оттренирани движения и с безупречна стратегия към мястото на срещата на подземните босове. Обезвредили тихо пазачите. Последните много приличали на служители на НСО. Чак перфектно-фалшифицирани карти на правителствени служители имали! Колко нагла била станала само тази престъпност, ей! Сградата била обградена, после полицейските сили се промъкнали тихо зад вратата на помещението, където мафиотите кроели поредните си пъклени планове. След кратка и тиха координация по радиостанцията на всички детайли, вратата била разбита и антимафиотите нахлули със смразяващи викове: "Стой, не мърдай!", "Бързо!", "На земята по очи!", "Без съпротива - стреля се на месо!"...

Когато акцията приключила много успешно - без никакви жертви и съпротива, - току-що арестуваните били възправени пред вътрешния министър. Да огледа последния, що за престъпна утайка са успели да хванат. Погледнал Цветанов бандитите в лицата и ... занемял от изненада! Що да види! Били заловили министрите Дянков, Трайков, Младенов, Борисова и Игнатов! Боже, боже! Така да сбъркат!

Хванал се за главата Цветанов, посипал си от мъка пепел по нея (понеже наоколо нямало пепел - хвърлил две-три шепи пясък отгоре си) и започнал притеснено да се извинява на колегите си:

- Съжалявам! Информаторите явно са ме измамили! Много съжалявам, колеги!

След като едва се посъвзели от уплахата, злополучните министри намерили сили да успокоят Цветанов:

- Не се притеснявай, Цецо! Случват се такива неща! Ти не си виновен, излъгали са те! Разбираме те много добре! Не се притеснявай!

- Ох! Слава Богу! Благодаря ви много, колеги! Благодаря за разбирането! Това ще си остане между нас. Медиите няма нужда да разбират. Станала е грешка!

Прегърнали се шестимата министри, заусмихвали се любезно помежду си, петимата се усмихвали на Цветанов, Цветанов се усмихвал на тях... От небето ангел, който гледал какво става по земята, подвикнал: - Не е станала грешка, Цецо! На вярна следа си попаднал! Ако да не са за затвора, то петимата са поне за уволнение...

Цветанов и останалите обаче, прегърнати и усмихнати, се били отдалечили към колите си и затова не успели да чуят думите на ангела. Борисов също не можал да чуе ангелските думи, защото не само не бил на местопроизшествието, ами и бил твърде зает да се чуди, как да седне на престола на Господ. Как да получи правото свише, безнаказано да определя кой да живее и кой - НЕ!

След време анонимни източници подхвърлили на медиите, че акция на МВР била "сбъркала" петима от борисовите министри с некадърници (името на Акцията). Някои от медиите публикували сведенията. Други - не! Вътрешното министерство замълчало. Без коментар! И всички продължили да си управляват мирно и щастливо до ... края на мандата, когато били сменени от други като тях! ------

На мен ми омръзна управляващите да ми вземат данъци и осигуровки, без да получавам нищо за тези пари. Затова, поне докато не приключи това управление, много държа НАЙ-ЗАКОННО да бъда освободен от данъците и от осигуровките. Който иска, може да ме подкрепи тук!


Тагове:   смях през сълзи,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yankov
Категория: Забавление
Прочетен: 11257
Постинги: 5
Коментари: 5
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930